Skip to content
KESTÄVÄSTI TEHTYJÄ TUOTTEITA – DOCOVER ON #MEIDÄNMERI -KAMPANJAN VIRALLINEN KUMPPANI

KESTÄVÄSTI TEHTYJÄ TUOTTEITA – DOCOVER ON #MEIDÄNMERI -KAMPANJAN VIRALLINEN KUMPPANI

Tiedämme kaikki, että nyt on aika toimia Itämeren puolesta. Ja näin tärkeään asiaan, eli Itämeren suojeluun, olemme sitoutuneet osallistumaan. Yhdessä jokaisen tuottamista pienistäkin pisaroista saadaan ehkä suurta aikaan. Toivotaan niin! #OURSEA-kampanjan kunnianhimoisena tavoitteena on kerätä miljoona euroa.

Ilo esitellä täysin uusi #MEIDÄNMERI-tuoteperheemme, jossa seikkailevat Muumit.

Kaikki #MEIDÄNMERI-tuoteperheen tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Mielestämme on mahtavaa, että kankaat on tehty merestä kerätyistä muovipulloista ja muoviroskasta.

Tuoteperheeseen kuuluu vesitiiviitä säilytyspusseja, kännykän kuoria Muumikuvilla sekä tietenkin holografisella Muumi-kuvalla varustettu huippulaadukas älypuhelimen näytönsuoja.

Osa kampanjatuotteiden tuotosta lahjoitetaan John Nurmisen säätiölle.

Mistä #MEIDÄNMERI-kampanjassa on kyse?

Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 75 vuotta ensimmäisen Muumi-tarinan, luonnonkatastrofin keskelle sijoittuvan “Muumit ja suuri tuhotulva”, julkaisusta. Moomin Characters juhlistaa merkkivuotta Muumi-tarinoiden yhteisöllisessä hengessä suuntaamalla huomion Itämeren suojeluun ja sen hyvinvointiin.

Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren ja sen kulttuuriperinnön suojelemiseksi ja säilyttämiseksi tuleville sukupolville.

Rahaa John Nurmisen Säätiön toimintaan kerätään yrityslahjoitusten ja kuluttajien suorien lahjoitusten sekä kampanjatuotteiden avulla.

Tule mukaan kampanjaan hyvä asian puolesta. #MEIDÄNMERI

Previous article Tervehdys doCoverilta!